191123 Foto Baron en Adj. Tuffelkeerlkes Irfan1000pixWe hebben een nieuwe Baron en hij luistert naar de naam Kevin Hunder! Op de drieëntwintigste van de elfde was hij het die op ludieke wijze door de technische commissie werd gepresenteerd met een waar kasteel als zijn onderkomen. 
 
Baron Kevin I is 27 jaar en (nog wel) woonachtig in De Lutte. Vanaf januari 2020 verruilt Kevin het mooie De Lutte voor de Vinkenbuurt, een plaatsje nabij Balkbrug. Dit heeft alles te maken met zijn beroep. Onze Baron is melkveehouder en daarnaast ook werkzaam als ZZP’er bij Slangenbeek in Saasveld en Heebing in De Lutte. Kevin kent onze vereniging op z’n duimpje en wij hem ook. De Baron was jaren lid van onze Raad van Elf en actief binnen de wagenbouw. En behalve bij De Tuffelkeerlkes was Kevin ook altijd erg fanatiek bij Jong Nederland. Een ander leuk weetje. Dit is voor het eerst dat we een Baron hebben die in de voetsporen van zijn vader treedt, die in 1996 Baron van onze club was.
 
Kevin staat er natuurlijk niet alleen voor dit jaar. Samen met zijn Adjudant Jelle Alberink gaat hij regeren over ons Tuffellaand. Ook Jelle is bij De Tuffelkeerlkes geen onbekende. Hij is lid van de Raad van Elf en fanatiek wagenbouwer. Onze Adjudant is 25 jaar en in het dagelijks leven werkzaam als elektricien bij Loohuis. En hobby’s heeft hij ook; de geheime zender en Jong Nederland.
 
Nu is het voor beide heren wachten op degene die hen compleet maakt, onze Miss! Op zaterdag 14 december 2019 komt de Miss van De Tuffelkeerlkes op, en is het trio voor het komende carnavalsseizoen compleet! Met hun lijfspreuk: “Tang in de bus, trekker aan de kaant, dit joar viert wie carnaval van Balkbrug tot Tuffellaand!” gaan zij ervoor.
Submit to FacebookSubmit to Twitter