Cover Tuffelproat t.b.v. website 500pixDaar is ie dan, de allereerste oetgave van “Tuffelproat” hét carnavalsmagazine van De Tuffelkeerlkes oet
De Lutte. Tijdens het Tuffelstekk’n op zondag 12 januari 2020 is ons magazine gelanceerd. 
 
De allereerste exemplaren van Tuffelproat werden door de redactie uitgereikt aan Baron Kevin I, Miss Kim en Adjudant Jelle. Het beukske werd enthousiast ontvangen door het hooghedentrio, die de titel van het magazine bij elkaar moesten puzzelen. In de week van 13 januari 2020 is gestart met de bezorging van Tuffelproat. Alle inwoners van De Lutte hebben in de loop van die week een exemplaar ontvangen. En uiteraard kunnen ook alle sponsoren en adverteerders van de vereniging, door wie deze oetgave mede mogelijk is gemaakt, er een tegemoet zien.
 
Heb je als inwoner van De Lutte of als lid van De Tuffelkeerlkes in week 4 nog geen Tuffelproat gezien? Neem dan even contact op met de redactie via het contactformulier op deze site. Wil je Tuffelproat liever digitaal lezen? Dat kan ook. Klik dan op deze link of klik op de afbeelding van ons beukske hiernaast. Wij wensen alle inwoners van De Lutte veel leesplezier, “doar komt vast wel proat van”.

Submit to FacebookSubmit to Twitter