Flyer kinderonderscheiding Irfan1000pixHebben jullie er al 1 thuis, meegekregen van school? Alle kinderen van de groepen 1 t/m 8 van de basisschool in De Lutte ontvangen er 1 en mogen meedoen! Kleur, versier, beplak de onderscheiding en draag 'm vrijdag aanstaande naar school tijdens schoolcarnaval! Wie weet vinden Baron Kevin I, Miss Kim en Adjudant Jelle die van jou wel het mooiste en maak je kans op een prijs(je). De instructies stonden in Tuffelproat. Heb je er geen meer bij de hand, kun je de digitale versie van Tuffelproat erop naslaan of even hieronder verder lezen ;-). 

Wat heb je nodig?

Vind jij knutselen en kleuren leuk? Dat komt goed uit. Want nu kun je jouw eigen Tuffelkeerlkes onderscheiding maken op school! Wat heb je nodig? Een veilige schaar, kleurpotloden, stiften, verf, glitters, stickers en wat je nog meer wilt gebruiken. En een geschikt touw of lint waar je de onderscheiding uiteindelijk mee om je nek kunt hangen

 

Hoe ga je te werk?

> Kleur de onderscheiding in zoals jij ‘m zelf het allermooiste vind

> Je mag de onderscheiding ‘oppimpen’ en zelfs versieren met glitters, stickers of confetti, wat je maar leuk vind!

> Heb je de onderscheiding af? Knip deze dan langs de dikke lijn uit

> Maak voorzichtig 2 gaatjes op de plek van de rondjes bovenin

> Rijg een touw of lint door de gaatjes en laat deze voldoende lang om de onderscheiding ruim om je nek te kunnen hangen. 

 

Wie maakt de allermooiste onderscheiding? > DE SPELREGELS

> Draag jouw eigen gemaakte onderscheiding naar school op vrijdag 14 februari 2020 tijdens schoolcarnaval

> Zorg dat je voor- en achternaam en de groep waarin je zit GOED ZICHTBAAR op de achterkant van de onderscheiding staan geschreven (kinderen van groep 1 t/m 8 kunnen meedoen)

> Laat je mooie onderscheiding zien aan onze hoogheden als ze bij je op school komen. Zij zullen alle zelfgemaakte Tuffelkeerlkes onderscheidingen goed bekijken. En de allermooiste, die wint een prijs!

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter