201005 Flyer Rabo Clubsupport Irfan500pixDe Rabobank ClubSupport stembus is geopend! Van 5 t/m 25 oktober 2020 kunnen leden van de Rabobank van 12 jaar en ouder 5 stemmen uitbrengen. Stemmen kan via Internetbankieren of de RABO-app. 

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Ons doel? Veel van de machines en gereedschappen die we gebruiken in onze carnavalsloods zijn aan vervanging toe. Het gaat om grote en dure apparaten, zoals een slijpmachine, boormachines, een compressor en een lasapparaat. Deze apparatuur wordt veel gebruikt. Voornamelijk door onze oudere leden om de jeugd op te leiden om de machines op een veilige en goede manier te gebruiken. Veiligheid en veilig werken vinden we heel belangrijk! Klik hier om onze pagina op Rabo ClubSupport te bezoeken.

Kun je ons helpen? 
Ja, dat kun je zeker! Door op ons te stemmen! Ben je wel klant, maar nog geen lid van de Rabo? Geen probleem! Dan kun je dit alsnog binnen 1 minuut kosteloos worden via de Rabo App of site! Log in, kies voor "Zelf regelen" en klik vervolgens op "Lidmaatschap". Je kunt dit ook online regelen via Internetbankieren en daar je stem uitbrengen. Klik dan hier en kies voor "inloggen" rechtsboven in het schermDus ben jij lid van de Rabobank en fan van onze club? Dan kun jij jouw stem uitbrengen op De Tuffelkeerlkes. Als je op ons stemt, dan vinden we dat natuurlijk super tof! Bouwen aan de toekomst doen we samen!

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter